Border kolie Ashia Jane´s Dogs

"Zmrzlá nudle 2013"

24.02.2013 13:27

    Dnes jsme se zúčastnily našich úplně prvních neoficiálních závodů pro štěňata a začátečníky na Zdobíně "O zmrzlou nudli 2013".

    První běh byla tuneliáda...krásná, jednoduchá trať, jenže..Ašinka je potrhlá a zběsilá borderka, která zjistila, že tunel má dvě díry a že její nápad je lepší než nápad paničky, 2 odmítnutí..a super poslední místo :-) ze šesti závodícíh týmů.

    Druhý běh byl jumping, na ten jsme nastupovaly s klidem, protože nic horšího, než minutí tunelů jako v prvním běhu, nás už rozhodit nemohlo..:-) Jenže..Ašinka úplně  nemusí odložení a tak jsme si vybraly start z outu, ale ze špatné strany a místo v outu byla v tunelu..:-) druhý pokus už byl lepší..druhá strana outu a běžíme...točení bez chyby..rovinka super...jen stažení z tunelu a následné přiřazení k ruce se ukázalo jako menší problém...dobíháme cíl a míjíme poslední skočku, pech...a je z toho 5. místo ze 6 :-) ale s druhým nejrychlejším časem i s opravou poslední skočky...takže paráda..:-) Je to prostě torpédo a je dost těžký ji ukočírovat..ale slovy trenérky..Super výkon...chybí vám závodní zkušenosti..ale jinak super výkon.. Takže máme velkou radost a bereme to jako osobní vítězství..Panička nezapomněla trať a dokonce nebyla ani nervózní..což je úspěch sám o sobě..:-)

    Děkujeme Zdobínskému týmu pořadatelů za super atmosféru a za trpělivost...bylo to fajn...jo a ještě jsme dostaly cenu útěchy v rámci tomboly...čokoládu, kterou panička nejí...vymněnila za balonek, Ašinka ho ovšem do 5 minut, co ho dostala na hraní, zničila a cestoval do koše..:-) ale i tak nám udělal radsot...

 

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.