Border kolie Ashia Jane´s Dogs

Vyšetření DKK, DLK, OCD

05.02.2013 16:27

    Je to skoro neuvěřitelné, ale naše létající Ašule :-) která dnes absolvovala vyšetření u MVDr. Ekra na DKK, DLK, a OCD ramene obdržela výsledky, které byly v naprostém pořádku.. DKK A/A, DLK 0/0 a OCD free..:-) prostě super...:-)

Ani jsem tomu nechtěla věřit, když vím, jak ta málá "letuška" pořád skáče do vzduchu, brzdí jako kůň..a je naprosto neunavitelná..ale stálo při nás štěstí a malá je naprosto v pořádku....takže můžeme dál klidně sportovat a zdokonalovat naše schopnosti..:-) Děkujeme všem, co nás podpořili a drželi nám palečky nebo pacičky..:-)

A jak to probíhalo? Vešly jsme do ordinace..a hned první úkol vypadal beznadějně....načíst čip...všichni se snažili a hledali...ale nic..čip jako by neexistoval..:-( ještě, že je pan doktor normální...došli jsme k dohodě, že malou zrentgenuje a až uvidíme na RTG, kde se ta malá mrška umístila, zkusíme čip načíst znovu... jenže ouha.... Ašinka dostala první injekci a do 3 minut byla tuhá, jak dlouhá, tak široká...:-) Položili jsme ji na stůl a udělali první snimek kyčlí...a Ašule se probudila...neuvěřitelné, slovy doktora..tohle se stává jen u maliňáků :-D dostala druhé pindidlo a zase usnula...následovaly snímky loktů a ramen... chvilka odpočinku a sestřička s injekcí na probuzení...píchla  jí protilátku se slovy, že když se dává do svalu, trvá to probuzení 10 spíš 15 minut...jenže to by nebyla Ašina..aby nebyla vzhůru už po 5 minutách...:-D s výrazem, že odchází a nic ji není..:-) Je to prostě bojovnice...Pan doktor mi snímky ukázal a vysvětlil...jenže já viděla jen hromadu kostí a něco, co zdánlivě připomínalo Ašinku :-) dokonce jsme našli i ten zpropadený čip, byl tam...další pokusy ho načíst a zase marné...takže jsem se s oficiálníma výsledkama pomalu loučila. Jediná možnost byla přečipování, opravení všech záznamů včetně PP a následné zaslání výsledků. Nakonec přišel doktor s nápadem, že když ho načte naše domácí doktorka bude stačit, když zavolá a výsledky mi předají...tak jsme letěli do Třebše...tam se to Martině nakonec povedlo, na několikátý pokus...zavolala, oznámila...a my si mohli jet pro výsledky zase zpátky na kliniku...no prostě zmatek..ale máme je..a jsme šťastný..! Byl to neuvěřitelný stres...hlavně pro mě... ale Ašinka je prostě silná povaha a bojovnice a nic ji nerozhodí...

 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.